PGC 2017 Pumice

Prejšnji vikend, v drugi polovici februarja, smo se RZŽjevci odpravili na postojnske konce, kjer smo imeli sprejem med PPje. PGC, kot ga mi imenujemo.

6 pogumnih pripravnikov se je v petek ob 16ih podalo na za njih neznano pot. Začeli so kar na Selu, kjer so morali najprej pobegniti iz sobe (escaperoom) – Pek in Slabe, pohvaljena za pripravo sobe pobega 🙂 Pot so nadaljevali proti Logatcu, z nekaj postanki. V Matjaževih kamrah so naprimer morali zaigrati zgodbo o kralju Matjažu, malo naprej pa v vasi zapeti pesem ”Slovenija od kod lepote tvoje”. Ker nam je ponagajalo vreme, smo jim dovolili, da bivak zamenjajo za nočno orientacijo 😀
Navsezgodaj drugega dne, so se odpravili v Postojno na čekpoint. Slike lahko vidite v albumu 😉
Po najboljšem kosilu so sledili še praktični preizkusi, po njih pa predstavitev Roverwaya in poti pripravnikov prejšnji dan ter na čekpointu. Po predstavitvah je sledilo branje pisem pripravnikov, o tem, zakaj bi postali PPji. Izvirno, na tak ali drugačen način ! 😀 Zvečer je sledila slavnostna večerja, medtem, ko pa so pripravniki kuhali, smo jih že izkušeni PPji, RRji in grča povabili na zabavno zaslišanje. Zabavali smo se predvsem izkušenejši 😉 Po večerji je sledil uradni sprejem ob ognju, kjer smo jih sprejeli med čisto prave PPje. Čestitamo vsem novim PriPravnikom. Pardon, Popotnikom in Popotnicam!

Spisal: Medo

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

One thought on “PGC 2017 Pumice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja